Oğuz Gıda, "Juss" Markasını Satın Aldı

Güncelleme Tarihi:

Oğuz Gıda, Juss Markasını Satın Aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 12:13

İÇEÇEK SEKTÖRÜNÜN GÜÇLÜ TEMSİLCİSİ OĞUZ GIDA A.Ş., ASLANOBA ŞİRKETLER GRUBU'NA AİT JUSS MEYVE SUYU MARKASINI TÜM ÜRETİM MAKİNELERİ İLE BİRLİKTE SATIN ALDI.

İçeçek sektörünün güçlü temsilcilerinden Oğuz Gıda A.Ş., Aslanoba Şirketler Grubu’na ait Juss Meyve Suyu markasını tüm üretim makineleri ile birlikte satın aldı.
1997’den beri faaliyet gösteren Oğuz Gıda, Adana, Sakarya ve Bolu’daki üç ayrı fabrikanın yanı sıra yeni yatırımlarıyla da istikrarlı büyümesini sürdürüyor.
Oğuz Gıda, son olarak Juss markasını da bünyesine dahil edip, sektördeki yükselişi ile tüm dikkatleri üzerine çekti.
Türkiye’nin içeçek sektöründeki 10 büyük firması arasında yer alan Oğuz Gıda Genel Müdürü Osman Oğuz, konuya ilişkin açıklamasında, bünyelerindeki "Daren" markasına olduğu gibi "Juss" markasına da yatırım yaparak, pazardaki iddiasını büyüteceklerini söyledi.
Yakın zamanda televizyon ekranlarında sempatik ayı karakteriyle görülen Black Bruin ile basılı ve dijital mecrada sıkça yer alan Daren markasını da bünyesinde bulunduran firmanın Genel Müdürü Osman Oğuz, Juss markası ile yeni bayilikler oluşturacaklarını kaydetti.
Meyve suyu ve gazlı içecek üretiminin yanı sıra Daren Ice Tea ve Black Bruin enerji içeceği üretimiyle ürün portföyünü sürekli genişlettiklerini belirten Osman Oğuz, Juss markasıyla soğuk çay ve meyve parçacıklı meyve suyu üretimleri yapacaklarını kaydetti. Oğuz, yeni markalarıyla sektördeki pazar paylarını yüzde 100 artırmayı hedeflediklerini vurguladı.
Adana, Sakarya ve Bolu’da olmak üzere üç fabrikasında üretimlerini gerçekleştiren Oğuz Gıda, Adana fabrikalarında kendi meyvelerini işleyerek meyve suyu ve gazlı içecek, Sakarya fabrikasında meyve suyu, gazlı içecek, süt, ice tea, limonata ve enerji içeceği üretimi yapıyor. Bolu fabrikasında ise meyveli ve sade maden suyu üretimi gerçekleştiriyor.
OĞUZ GIDA HAKKINDA
Oğuz Gıda A.Ş., 1997 yılında, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, Tetra Pak dolum makineleri ile meyve suyu üretimine başladı. 2005 yılı içinde ise Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni fabrikasını açarak, meyve suyu üretimini sürdürdü.
Adana tesislerindeki fabrikada, kendi meyvelerini işleyerek, karton kutuda yüzde 100 meyve suyu, meyve nektarı ve meyveli içecek üretimi yapıyor. Firma, ayrıca gazlı içecek, limonata, Ice-Tea, süt, enerji içeceği üretiyor. Ambalajda ise ağırlıklı olarak pet ve metal kutu ambalajları tercih ediyor.
2007 yılında, Bolu Abant’ta faaliyet gösteren maden suyu fabrikasını bünyesine kattı. Burada, Daren markası altında sade ve meyve aromalı maden suyu üretimi yapılıyor. Oğuz Gıda, son olarak Juss markasını bünyesine kattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!