Mimarlık öğrencilerinin diploma sevinci

Güncelleme Tarihi:

Mimarlık öğrencilerinin diploma sevinci
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 13:30

Mimarlık öğrencilerinin diploma sevinci

Haberin Devamı

ADANA'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2016-2017 dönemi mezuniyet töreni yapıldı. Mithat Özhan Amfisi'ndeki törende 91 öğrenci diploma aldı. 
Törene ÇÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Duygu Saban, TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, akademisyenler, mimarlar, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Duygu Saban yaptığı konuşmada öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu:
"Biz meslek insanı yetiştiriyoruz. Üniversiteler gerçek hayatın provasının yapıldığı kurumlardandır. Burada edindiğiniz 4 yıllık tecrübe ile farklı bakış açılarını gerçek yaşama mutlaka yansıtmalısınız. Biz mimarların birinci önceliği insanların ihtiyaçlarına cevap vermektir. Ve bu ihtiyacı estetik ve sanat dokunuşuyla yapabilmektir. Sizlerin yapacağı güzel işlerle Çukurova Üniversitesinin şanı yükseleceği gibi ekonomik anlamda da kazanımlarınız olacaktır. Yapacağınız her işin uzun yıllar ayakta duracağını unutmayarak meslek onurunu, meslek etiğini her zaman ilk sırada tutmalısınız." 
Mimarlar Odası Şube Başkanı Ozan Tüzün de konuşmasında mesleki tecrübelerini paylaştı, mezunlara çalışma hayatında başarı diledi. 
Daha sonra diplomalarını alan öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!