MHP'de ilçe kogreleri takvimi

Güncelleme Tarihi:

MHPde ilçe kogreleri takvimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 13:09

MHP'de ilçe kogreleri takvimi

Haberin Devamı

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Adana'da 15 ilçede yapılacak olan olağan kongre takvimini belirledi. Adana'daki ilçe kongreleri mart ayında başlayıp nisan ayında tamamlanacak.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş'ın verdiği bilgiye göre, ilk ilçe kongresi 18 Mart 2017'de Yüreğir'de gerçekleştirilecek. Ardından 19 Mart'ta Çukurova, 25 Mart'ta Kozan, 26 Mart'ta Ceyhan ve Yumurtalık, 8 Nisan'da Pozantı ve Saimbeyli, 9 Nisan'da Feke, Tufanbeyli, 22 Nisan'da Aladağ ve Karaisalı, 23 Nisan'da İmamoğlu ve Sarıçam, 29 Nisan'da Karataş ve son olarak 30 Nisan'da ise Seyhan ilçe teşkilatının kongresi yapılacak.

İl Başkanı Yusuf Baş, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 'Önce ülkem ve milletim' şeklinde ortaya koyduğu ilke, her zaman vazgeçilmez gördüğümüz milli irade; teşkilatlarımızın, hepimizin baş tacıdır. Önümüzdeki günlerde planlanan kongrelerimizi de aynı inanç, aynı ruhla düzenleyeceğiz. Allah'ın izniyle Türk milliyetçileri olarak, Adana'da başlayacak olan ilçe kongrelerimizi sevgi ve saygı temelinde, aynı zamanda bir düğün coşkusu içinde başarıyla tamamlayacağız."

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!