Uzakdoğu sporcularının yüzme mutluluğu

Güncelleme Tarihi:

Uzakdoğu sporcularının yüzme mutluluğu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2021 14:05

Uzakdoğu sporcularının yüzme mutluluğu

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi’nin Uzakdoğu sporları eğitimi alan kursiyerler ayrıca Atatürk Yüzme Havuzu’nda yüzme eğitimi alıyor.
Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, belediyeye ait spor tesislerinde binlerce çocuğun değişik branşlarda uzman eğitmenler nezaretinde kurs aldığını ve bunun yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak gerçekleştirilen proje kapsamında artık Atatürk Yüzme Havuzu’nda yüzme eğitimi aldıklarını kaydetti. Başkan Akay, proje için İl Müdürü Muzeffer Çintimar ile eğitimcilere teşekkür etti.
‘AMACIMIZ BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK’
Amaçlarının başarılı sporcular yetiştirip Türk sporuna kazandırmak olduğunu belirten Başkan Akay,  “Tüm şartları zorlamaktayız. Çocuklarımızın bizler için çok büyük bir önem taşımaktadır. Önümüzdeki süreç içerisinde de spora olan desteklerimiz ve yapacağımız projeler ile farkımızı hissettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
GÜDER’DEN, BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR
Seyhan Belediyesi Spor Okulları’nda, Uzakdoğu sporları eğitimi veren Antrenör Hasan Güder de “Muay-Thai ve Wushu branşlarında eğitim veriyoruz. Sporcu sayımız her geçen gün artmakta” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!