Ortak canlı yayında her iki şehrin umudu pekişti

Güncelleme Tarihi:

Ortak canlı yayında her iki şehrin umudu pekişti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2021 14:42

Ortak canlı yayında her iki şehrin umudu pekişti

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in Tarsus ilçesinde, tarihi Kleopatra Kapısı kalıntısı önünde canlı yayınlanan televizyon programında bir araya gelerek kardeşlik mesajı verdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in Tarsus ilçesinde, tarihi Kleopatra Kapısı kalıntısı önünde, her iki kentin televizyon kanallarında canlı yayınlanan programda bir araya geldi.
Çukurova’da, Adana, Hatay ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri’nin iş birliği ve güç birliği yaparak, bölge kalkınmasına önemli katkı sağladığını dile getirilen Vahap Seçer ve Zeydan Karalar, özellikle turizm ve tarım konularında önemli iş birliği olanakları bulunduğu konusunda görüş belirtti.
Çukurova’nın önemli potansiyele sahip bir bölge olduğu konusunda hemfikir olan Zeydan Karalar ve Vahap Seçer, sosyal belediyecilik anlayışından vazgeçmeyerek, doğru yönetim anlayışıyla yollarına devam eden Akdeniz’deki Adana, Mersin, Hatay ve Antalya belediyelerinin, her geçen gün daha güçlenerek, halka daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerine inançlarını dile getirdiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!