Ceyhan Devlet Hastanesi'nin yeni binası açılışa hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan Devlet Hastanesinin yeni binası açılışa hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2020 11:35

Ceyhan Devlet Hastanesi'nin yeni binası açılışa hazırlanıyor

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 250 yataklı yeni hizmet binasının yapımı tamamlanma aşamasına geldi. Binanın temmuz ayında açılması planlanıyor.
10 bloktan oluşan ve toplam 43 bin 728 metrekare kapalı alana sahip olan 419 araçlık açık otopark ile 21 araçlık engelli aracı otoparkının bulunduğu yeni hizmet binasında bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.
Öncelikle idari birimlerin taşınacağı Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 250 yataklı yeni hizmet binası açılışının Sağlık Bakanlığı ile Adana Valiliğinin kararı doğrultusunda Temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, hastaneyle ilgili yaptığı açıklamada, Adanalılar'ın her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Çalışmalarımızı her zaman bu düşünceyle gerçekleştiriyoruz. Tüm vatandaşlarımıza tam teşekküllü ve modern kamu hastanelerinde sağlık hizmeti sunulmasını hedefliyoruz. Hastanemizin yeni hizmet binasının bir an evvel tamamlanması için gereken tüm çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Ceyhanlı hemşehrilerimizi bir an evvel modern sağlık hizmetleri ve teknolojiyle donatılmış yeni bir hastaneye kavuşturmak için gereken son çalışmaları gerçekleştiriyoruz."
 FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!