Adana Devlet Tiyatrosu’nda Aralık ayında yeni oyun 

Güncelleme Tarihi:

Adana Devlet Tiyatrosu’nda Aralık ayında yeni oyun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 10:42

Adana Devlet Tiyatrosu’nda Aralık ayında yeni oyun 

Haberin Devamı

ADANA,(DHA) - ADANA Devlet Tiyatrosu(ADT) aralık ayında 4’ü yetişkin 1’i çocuk oyunu olmak üzere 5 oyunla tiyatro seyircisinin karşına çıkacak.
Aralık ayına, sezonun açılış oyunu olan ve seyirciden büyük ilgi gören, 'Kadın Sığınağı' ile başlayacak. Oyun 1 Aralık'ta saat:15.00 ve 20.00 de H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde perde açacak. Sosyal Sorumluluk projesi olan ve Madde bağımlılığını konu alan, Gökhan Doğan’ın yönettiği “Yarınlara Geç Kalmadan” 4-07 Aralık tarihlerinde sahnelenecek.
2018-2019 sezonunun üçüncü yeni oyunu olan, Sinan Pekinton’un yönetmenliğini yaptığı, ilk gösterimini 13 Aralık'ta gerçekleştirecek olan “Yolcular” 13-22 Aralık tarihleri arasında izleyici ile buluşacak. Sam Bobrick’in 8 episoddan oluşan oyunu, küçük bir otobüs terminalinde kesişen hayatların hikayesini konu ediniyor. Geçen sezonunun açılış oyunu olan ve kapalı gişe oynayan “Fareler ve İnsanlar” 25-29 tarihlerinde perde açacak ve yıla veda edecek. Küçük tiyatroseverler ise “Don Kişot” adlı oyunu  4 Aralık'ta saat:11.00-14.00 de H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde izleyebilecekler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!