Lübnanlı iş adamları AOSB'yi gezdi

Güncelleme Tarihi:

Lübnanlı iş adamları AOSByi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 12:46

Lübnanlı iş adamları AOSB'yi gezdi

Haberin Devamı

LÜBNAN'ın başkenti Beyrut'dan gelen iş adamları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) incelemelerde bulundu.

Adana Tanıtım ve Kalkınma A.Ş'nin (ATAK), kentin dış ticaretini artırmak amacıyla başlattığı 'Ticaret Köprüsü' projesi kapsamında konuk edilen heyette 45 kişi yer aldı. Heyete, Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Mansaour Abdallah da eşlik etti.

Aralarında Lübnan Tarımsal Gıda Tacirleri Sendikası Başkanı Arslan Sınno'nun da bulunduğu heyet, AOSB yönetim kurulu üyeleri Yusuf Kara ve Selahattin Onatça tarafından ağırlandı. AOSB'de yürütülen üretim faaliyetleri ve sanayiciye sağlanan avantajlar hakkında bilgi alan heyete, AOSB'in tanıtım videosu izletildi.

AOSB yönetim kurulu üyesi Yusuf Kara, toplantıda yaptığı konuşmada, iki dost ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesinin kendilerini de mutlu edeceğini söyledi. Lübnan heyeti adına konuşan Al Miyah Holding Group Başkanı Khalil Bouerı ise Adana'da bulunmaktan mutlu olduklarını, Türkiye ile Lübnan arasındaki tarihsel bağların ticaretle daha da güçleneceğini kaydetti.

Konuk heyet daha sonra, AOSB'de faaliyet gösteren Oğuz Gıda, Lara Cam ve Pvc Alüminyum'a ait tesisleri gezerek, üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!