LÖSEV'den kurban kampanyası

Güncelleme Tarihi:

LÖSEVden kurban kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 12:45

LÖSEV'den kurban kampanyası

Haberin Devamı

LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı, geliri lösemili çocukların tedavisinde kullanılmak üzere kurban bağışı kampanyası başlattı. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, vekalet vererek kurbanlarını bağışlayabilecek.

LÖSEV'den yapılan açıklamada "Kurban bağışlarınız binlerce lösemili ve kanserli çocuğu iyileştiriyor. Çocuklar ve ailelerinin 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriyle beslenmelerini sağlıyor. Bağışlarınız sayesinde, hastası olan fakir, fukara ve yoksun insanların et yemesini, hasta çocukların en iyi koşullarda tek kuruş harcamadan iyileşmesini ve hayat bulmalarını sağlayarak kurbanın gereğini yerine getiriyor" denildi.

Açıklamada, uygulamanın Diyanet İşleri Başkanlığı'nın onayı ile yapıldığı, bu yıl kurban bedelinin 750 TL, 255 Dolar ve 230 Euro olarak belirlendiği kaydedildi. Vatandaşlar banka şubelerinde havale ücreti ödemeden kurban bağışlarını yapabilecek. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi vakfın resmi internet sayfası olan www.losev.org.tr'den ve 0 532 755 06 60 - 0 549 447 06 60 numaralı telefonlardan alınabilecek.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!