Kozan Belediyesi'nden hayırseverlerin desteği ile 2 bin kişilik aşure ikramı

Güncelleme Tarihi:

Kozan Belediyesinden hayırseverlerin desteği ile 2 bin kişilik aşure ikramı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2020 15:32

Kozan Belediyesi'nden hayırseverlerin desteği ile 2 bin kişilik aşure ikramı

Haberin Devamı

Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- ADANA'da Kozan Belediyesi'nin aşevine yapılan malzeme desteği ile Tarihi Hoşkadem Camii önünde 2 bin kişilik aşure ikramı yapıldı. 
İlçesindeki hayırseverler Meliha Durakdemir ve Gülsüm Minik tarafından belediyenin aşevine yapılan destekle hazırlanan aşureler, Aşevi Müdürü Orhan Dağlı ve personelleri tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Gincinden yaşlısına aşure ikramından yararlanan 2 bin kişi, Kozan Belediyesi'ne ve destekleri için hayırseverlere teşekkür etti.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Kozan Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bugünde Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza hayırseverlerimizin destekleri ile aşure ikramında bulunuyoruz. 'Şehrullahi'l-Muharrem' olarak meşhur olan, yani 'Allah'ın ayı Muharrem' olarak bilinen Muharrem ayı, İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır. Âşura gününün Allah katında ayrı bir yeri vardır. Bugünde Cenâb-ı Hak on peygamberine on çeşit ikramda bulunmuş ve kudsiyetini arttırmıştır. Bizlerde bugün Kozan Belediyesi olarak hemşerilerimizle beraber hayırsever kardeşlerimizin de destekleri ile belediyemiz aşevinde hazırlanan aşurelerimizin tadına bakmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!