Kayhan Kaynak Kardeşler turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

Kayhan Kaynak Kardeşler turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 12:05

Kayhan Kaynak Kardeşler turnuvası başladı

Haberin Devamı

ADANA(DHA)GELENEKSEL  “Kayhan Kaynak Kardeşler" Futbol turnuvasının başlama vuruşunu Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak yaptı.
Kılıçlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Eşki, Kayhan Kaynak Kardeşler Futbol turnuvasına Kılıçlı'nın yanı sıra Yarımca, Yeniyayla, Kargakekeç, Boynuyoğun ve Avcılar mahalle takımlarının katıldığını belirterek, amacın dostluk, kardeşlik, aynı zamanda Türkiye'ye mal olmuş merhum Kaynak kardeşlerinin anılması olduğunu ifade etti. Eşki, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Bilal Uludağ ve Demirspor Teknik heyetine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Adana Demirspor yardımcı antrenörü Orhan Kaynak ise rahmetli olan ağabeyleri adına düzenlenen turnuvaya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başarılı geçmesini dileğinde bulundu. Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Kaynak kardeşleri rahmetle andıklarını belirterek, bu anlamlı turnuvada bulunmaktan çok mutlu olduğunu  ifade etti.
FİNAL ÖNCESİ ADANA VE SARIÇAM KARMASI MAÇ YAPACAK
Belediye Başkanı Bilal Uludağ, böylesine anlamlı bir turnuvanın yapılmasının önemini vurgulayarak, Kılıçlı Mahalle muhtarlığına ve tertip komitesine teşekkür etti. Kayhan Kaynak Kardeşler adının yaşatılmasının ayrı bir önem taşıdığını da anlatan Bilal Uludağ, "Kaynak kardeşleri bir kez daha rahmetle anıyoruz.  Onlar bir dönem Türk futboluna damga vuran isimlerdi.  Orhan Kaynak ve ailesine sabır, Kaynak kardeşlere de rahmet diliyorum. Geçmişini unutan değil, hatırlayan bir nesil olmak istiyoruz. Turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum. Dostluk ve centilmenlik içinde geçsin" dedi.
Turnuva 24 Eylül'de saat 17.00'de yapılacak olan final karşılaşmasıyla tamamlanacak.
DH(AP)6.9.2017 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!