İflas eden emlakçı dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

İflas eden emlakçı dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 10:06

İflas eden emlakçı dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı

Haberin Devamı

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)-ADANA'da iflas eden emlakçı 36 yaşındaki Uğur T., internet üzerinden verdiği daire satış ve kiralama ilanıyla 15 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan Uğur T. tutuklandı.
Merkez Çukurova İlçesi'nde emlak danışmanlığı şirketi bulunan Uğur T., işleri bozulunca bir süre önce iflas etti. İşyerini kapatıp internet üzerinden satış ve kiralama yapmaya devam eden emlakçı, iddiaya göre, başkalarına ait dairelerin tanıtımını yaparak müşteri toplamaya başladı. Daire kiralamak ve satın almak isteyenlere Almanya'da yaşayan bir arkadaşına ait evi gösteren Uğur T., gelen müşterilerden banka hesabına 2 ile 5 bin TL arasında peşinat yatırmalarını istedi. Uğur T., aynı yöntemle 15 kişiden yaklaşık 50 bin TL para aldı.
Peşinatı yatırdıktan sonra Topçu ile satış ve kira için sözleşme yapmak isteyen müşteriler, emlak sitesi sahibine ulaşamadı. Bütün aramalarına rağmen Uğur T.'yi bulamayan vatandaşlar, Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe vererek şikayetçi oldu. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Uğur T.'yi merkez Seyhan İlçesi'nde yakaladı. Dolandırıcılık suçlamasını kabul etmeyen emlakçı, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!