Havuzlubahçe Spor Birleştirici Güç Oldu

Güncelleme Tarihi:

Havuzlubahçe Spor Birleştirici Güç Oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 13:05

ÇUKUROVA PRESS HAVUZLUBAHÇE SPOR ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR.

Henüz yeni kurulmasına karşın kısa zamanda yüzlerce sporcu sayısına ulaşan Çukurova Press Havuzlubahçe Spor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü Başkanı Engin Kanber, “Birçok mahalle ve onlarca okulun arasında bulunan kulübümüzün kuruluş amacı; sporun başta çocuklar olmak üzere tüm bölge halkına spor yaptırmaktır. Bunu da diğer yönetici arkadaşlarımızla birlikte başaracağız” dedi.
Kulübün Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut ise amaçlarının; bölgede yaşayan farklı etnik kimliklere sahip çocukların, bu kimliklerden daha üst bir kimlik olarak sporcu kimliğini kabul etmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Karabulut, “Biz sağlıklı bir toplum yapısının temellerini atmak istiyoruz. Hedefimiz ise sporun birleştirici etkisinden yararlanarak bölgede yaşayan ve bölgede hizmet veren kişiler ile kurumlar arasında diyalogu güçlendirmektir. Geleceğin sporcuları yetiştirirken, en kısa zamanda okullarda işbirliği yapıp ‘Spor Birliği’ni kuracağız. Gelecek yılın mart ve nisan ayında da spor şenliklerini başlatacağız” diye konuştu.
Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü’nün “sporcu kaynağı” olarak gösterilen ve yaklaşık 2 bin öğrencisi bulunan Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu Müdiresi Şehide Arslanhan ve yardımcıları Hıdır Kuş ile Şafak Gökyıldız da çocukların spor yapmasına destek verdi.
Kulüp yöneticilerinden Ahmet Bozan, Uğur Sığırcı, Adnan Ercan ve Nadir Fidancan’ın da hazır bulunduğu çalışmalarda, çocukların istekli hırslı olmaları dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!