Girişimciler, mentor iş insanları ile internet üzerinden buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Girişimciler, mentor iş insanları ile internet üzerinden buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 11:23

Girişimciler, mentor iş insanları ile internet üzerinden buluşacak

Haberin Devamı

 


ADANA'da Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED) Başkanı Esra Özden, iş hayatının başarılı yöneticileriyle genç girişimcileri internet üzerinden buluşturacak bir sistem üzerinde çalıştıklarını söyledi.
GED'in ilk mentorları Adana'nın en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Kastamonu Entegre'de incelemelerde bulundu. Aralarında tesisin Adana Fabrika Direktörü Ergin Turan'ın da mentor olarak katıldığı toplantıda konuşan GED Başkanı Esra Özden, girişimci adaylarına mentor atamaya başladıklarını söyledi. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen eğitimde 27 yöneticinin mentor sertifikası almaya hak kazandığını anlatan Özden, "Bölgenin girişimcilik ekosistemini çalıştırmaya başladık. İnovatif iş fikri olan gençlerimizi iş hayatının başarılı yöneticileriyle buluşturuyoruz. Onların birlikte iş kurma ve iş geliştirme çabalarına yatırımcılar ve kurumlar da destek verecek. Hedefimizde Çukurova Bölgesi'nden dünya markaları çıkarmak var" dedi.
MENTOR SAYISI ÇOĞALIYOR
Çukurova Kalkınma Ajansı'nın gerçekleştireceği eğitimle bölgede mentor sayısının çoğalacağını anlatan Özden, "Genç girişimcilerin yetişmesi, katma değeri yüksek girişimlerin çıkması için gönüllü olan mentorlara teşekkür ediyorum. İşlerinden, kendilerine ve ailelerine ayıracakları zamandan fedakarlık yaparak girişimcilere rehberlik yapan bu arkadaşlarımız, Türkiye'nin güçlü geleceğine katkı sağlıyor. Teknolojiyi kullanarak iş hayatının başarılı yöneticileriyle genç girişimcileri internet üzerinden buluşturacağız. Bu sistemi kısa süre içinde hayata geçireceğiz" diye konuştu.
Esra Özden, ilk mentorlar arasında yer alan Entegre Adana Fabrika Direktörü Ergin Turan'a teşekkür plaketi sundu.

ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!