Genç Türkiye Zirvesi’nde TEMSA'ya ödül

Güncelleme Tarihi:

Genç Türkiye Zirvesi’nde TEMSAya ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 15:27

Genç Türkiye Zirvesi’nde TEMSA'ya ödül

Haberin Devamı

ADANA'da otobüs üreten TEMSA fabrikası, Genç Türkiye Zirvesi Akademi Ödülleri'nde 'Yenilikçi Teknoloji Şirketleri' ödülü aldı.
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi, 'Türkiye’nin Geleceği, Bilgi Gençliği' vizyonuyla 6 - 8 Mayıs tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Düzenlenen panellerde Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekçi, YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek başta olmak üzere siyaset, iş ve eğitim dünyasının tanınmış isimleri konuşma yaptı.
Türkiye’nin 81 ilinden ve 165 ülkeden 3 bin öğrencinin katıldığı zirvede, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik de '4. Sanayi Devrimi Dünyayı Nasıl Değiştirecek?' konulu panelde konuştu. Çelik, 'Akıllı Ürünler Akıllı Fabrikalarda Üretilecek. Endüstri 4.0 yolunda TEMSA Smart 2020 Programları' konulu sunumunu paylaştı.
Genç Türkiye Zirvesi Akademi Ödülleri kapsamında ise 'Yenilikçi Teknoloji Şirketleri Kategorisi'nde birincilik ödülü TEMSA'nın oldu. Genel Müdür Çelik, ödül sonrası yaptığı açıklamada, TEMSA’nın bir teknoloji şirketi olduğu vurgulayarak "Bu ödül, Türkiye’yi dünyanın dört kıtasında gururla temsil eden TEMSA’nın vizyonuna, bilim ve teknolojiye yaptığı yatırıma ve sanayimizin uluslararası gücüne verilmiştir" dedi.

ADANA,(DHA)
(9.4.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!