Fashion VIP'ten ödül gecesi

Güncelleme Tarihi:

Fashion VIPten ödül gecesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 12:18

ADANA'da Fashion VIP dergisinin Yılın Şıkları ve Özel Ödüller Gecesi yapıldı. Sheraton Grand Adana Oteli'nde düzenlenen geceye Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile cemiyet ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

Yılın Medya Kuruluşu ödülü Hürriyet Gazetesi Çukurova Eki'ne verildi. Ödülü gazetenin Yazı İşleri Müdürü Erdal Fernergiz, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez'in elinden aldı.
Bu yıl 7'ncisi düzenlenen ödül gecesinde, alanlarında başarılı kişi ve kurumlar ile 'yılın şıkları' ödüllendirildi. Özel Ödüller Kategori'sinde 8, 'Şıklar Kategorisi'nde 21 ödül dağıtıldı. Geceye Adana'nın yanı sıra Mersin, Hatay ve Gaziantep'ten de katılım oldu.
Ödül töreni öncesi hazırlanan sinevizyon gösterisinde 7 yıl süresince ödül almış kişiler ekrana getirildi. Gecenin sunumunu gazeteci Duygu Sedefoğlu Aslankeser ile birlikte Fashion VIP Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kurtul Çakın gerçekleştirdi. Çakın, her yıl mayıs ayında düzenlenen gecenin Türkiye'de yaşanan üzücü şehit haberleri ve darbe girişimi nedeniyle gecikmeli olarak yapıldığını söyledi. Çakın, "7 yıl önce yayın hayatına Adana ile başlayan, ardından Mersin, Antakya, Gaziantep ve İskenderun'da okurlarıyla buluşarak bölgesel bir dergi olan Fashion VIP, son 4 aydır ulusal bir marka haline gelerek İstanbul'daki okurlarıyla da buluşuyor. Gerek Anadolu gerekse Avrupa yakasında önemli satış noktalarında dergimizi okurlarımız bulabillme şansına sahip" dedi.

BAKMADAN GEÇME!