Erdinç’ten Mitinge Davet

Güncelleme Tarihi:

Erdinç’ten Mitinge Davet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 15:11

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ AV. MEHMET ŞÜKRÜ ERDİNÇ, RADYO ÇUKUROVA’DA İBRAHİM KARANFİL’İN SUNDUĞU TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ PROGRAMINA KONUK OLDU.

AK Parti Adana Milletvekili Av. Mehmet Şükrü Erdinç, partili partisiz tüm Adanalıları 10 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da İstasyon Meydanı’nda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge davet etti.
AK Parti Adana Milletvekili Av. Mehmet Şükrü Erdinç, Radyo Çukurova’da İbrahim Karanfil’in sunduğu Türkiye’nin Seçimi programına konuk oldu. 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Adana’ya 19,5 milyar TL’lik yatırım yapıldığını belirten Erdinç, “İstanbul’daki Çağlayan ve Anadolu yakasındaki adliyeden sonra Türkiye’deki 3. büyük adliye Adana’ya yapılıyor. Hemen karşısına Bölge Adliye Mahkemesi inşaatı devam ediyor. Bu iki hizmetin toplam yatırım bedeli 200 milyon TL’nin üzerinde” dedi.
Adana’ya sağlık ve eğitim alanlarında da ciddi yatırımların yapıldığını belirten Erdinç, “Sağlık Kampüsü inşaatı devam ediyor. Bin 550 yataklı bu dev hastane tamamlandığında binlerce Adanalıya iş, aş olacak. Binlerce Adanalı bu hastanemizde istihdam edilecek. Türkiye’de ilk ve tek müze kompleksi Adana’mıza yapılıyor. İçerisinde 5-6 müzeyi barındıran 135 milyon değerinde ciddi bir yatırım. Haziran sonunda hizmete açmayı planlıyoruz. 90 yılın birikmiş sorunlarını çözen AK Parti’dir ve bundan sonra da sorunları çözen AK Parti olacaktır” şeklinde konuştu.
Adana Demirspor’un bu yıl Süper Lige çıkacağına inandığını belirten Erdinç, “Adana’nın iki güzide takımı var. İnşallah Adana Demirspor bu hafta Osmanlıspor’u yenecek ve Süper Lig yoluna devam edecek. Başarılar diliyorum, gönülden destekliyorum. Ben inanıyorum bu yıl Adana Demirspor Süper Lig’e çıkacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde Adana’da söz verdiği 33 bin kişilik stadımızın inşaatı devam ediyor. İnşallah 2016 yılı içerisinde tamamlayıp Adana takımlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.
Partili partisiz tüm Adanalıları Pazar günü istasyon meydanında yapacakları mitinge davet eden Erdinç “10 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Adana’da AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımızı ağırlayacağız. Teşkilatlarımız çalışıyor. Görkemli, şölen havasında bir miting gerçekleştireceğiz. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız. Başbakanımızın Adana’ya müjdeleri olacak. Tüm hemşerilerimizi Pazar günü istasyon meydanına bekliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!