Erbek, CHP Ceyhan İlçe örgütünü ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Erbek, CHP Ceyhan İlçe örgütünü ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 11:48

Erbek, CHP Ceyhan İlçe örgütünü ziyaret etti

Haberin Devamı

ADANA,(DHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Aziz Erbek CHP Ceyhan İlçe Örgütü'nde yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.
CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ve yönetim kurulu üyeleri, Ceyhan Belediyesi Meclis üyeleri ile partililer tarafından karşılanan Aziz Erbek, projelerini anlattı. Türkiye'nin her alanda sorunlar yaşadığını söyleyen Erbek şöyle konuştu:
"Mesele memleket meselesidir. Ülkemizi ve 94 yıllık birikimimizi ya koruyacağız ya da bu birikimi bir başkasının eline teslim edeceğiz. Ülkemizi kimseye teslim etmemek için, tüm ayrılıkları bir tarafa bırakıp, CHP'nin Mustafa Kemal Atatürk'ten gelen altı okunu her birime, her ilimize dikeceğiz. Bu nedenle yola çıktık, her ilçemizi, her köyümüzü, her mahallemizi geziyor, projelerimizi ve partimizi anlatıyoruz."
ALTINCI MERKEZ İLÇE OLACAK
Anayasa değişikliği ile ilgili yapılan referandum çalışmasında Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar'la birlikte çalışmalar yaptığını belirten Erbek, "Bu çalışmanın da verimini aldık, Ceyhan Türkiye ortalamasının üzerinde yüzde 61 oranında, 'hayır' dedi. Öncelikli hedefimiz yerelde iktidar olmak. Ceyhan'ın sorunlarını bire bir bilen biriyim. Adana'nın beş olan merkez ilçe sayısını altı yapacağız, altıncı merkez ilçemiz de Ceyhan olacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!