Durmaz: Devlet Bahçeli Köprüsü, Adana'nın yüz akı olacak

Güncelleme Tarihi:

Durmaz: Devlet Bahçeli Köprüsü, Adananın yüz akı olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 09:59

Durmaz: Devlet Bahçeli Köprüsü, Adana'nın yüz akı olacak

Haberin Devamı

 

ADANA, (DHA)- MHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün Adana'nın yüz akı olacağını söyledi.
Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli'deki belediye hizmetlerinin açılışlarını gerçekleştirmek üzere Adana'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve MHP  İl Başkanı Sertan Duran ile birlikte Devlet Bahçeli Köprüsü şantiye alanında inceleme yaptı. Durmaz'a köprü hakkında bilgi veren Başkan Sözlü, köprünün Adana'da şehir plancılığına aykırı bir şekilde yapılan hükümet yatırımlarının oluşturacağı trafik yükünü de omuzlayacağını söyledi. Sözlü, köprünün bin 800 metre uzunluğunda ve 39 metre genişliğinde üç şerit gidiş, üç şerit geliş ve 24 ayaktan oluşacağını, şuan için 12 ayağının tamamlandığını ve her ayağın yapımında kullanılan malzeme ile her katında 4 daire bulunmak üzere 18 katlı bir bina inşa edilebileceğini vurguladı. Sözlü, "Liderimiz Devlet Bahçeli'nin ismini taşıyacak olan bu köprü yapımı tamamlandığında Türkiye'de ilk kez bir belediyenin kendi imkanlarıyla yaptığı en büyük köprü olacak" dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ise, "Tüm engellemelere, kamu otoritesinin gerekli ilgi ve alakayı göstermemesine rağmen belediyemizin kendi imkanlarıyla büyük mesafe kat edildiğini yerinde gördük. İnanıyor ve güveniyorum ki yapımı tamamlandığında Adana'nın yüz akı olacak" diye konuştu.
KİTAP ANITINI İNCELEDİLER
Durmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Başkanı Sertan Duran ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları daha sonra Türkiye'nin ilk ve tek Kitap Anıtı olma özelliği taşıyan ve Adnan Menderes Sahil Yolu Rekreasyon Projesi kapsamında kente kazandırılan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılışı gerçekleştirilen Kitap Anıtı'nda inceleme yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!