Doğaseverler Eğlence Vadisi'nde  

Güncelleme Tarihi:

Doğaseverler Eğlence Vadisinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 13:04

Doğaseverler Eğlence Vadisi'nde  

Haberin Devamı

ADANA Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Karaisalı İlçesi'ndeki Eğlence Vadisi'nde doğa yürüyüşü düzenledi. Çorlu Mahallesi'nden başlayan 12 kilometrelik doğa yürüyüşüne yaklaşık 80 kişi katıldı. Eğlence Çayı boyunca dere kenarı ve ormanlık patika yolda yürüyen katılımcılar, şelale, zengin bitki örtüsü, kelebek türleri gibi doğal güzellikleri yakından görme fırsatı buldu. Kamp alanında verilen yemek molasından sonra palet yürüyüşü, çuval yarışı gibi etkinlikler de düzenlendi.
Prodoss Kulüp Başkanı Mehmet Yakut "Bakir, yeşilin her tonunun görülebildiği bitki örtüsü ve şelaleleri ile harika bir parkur olan Eğlence Çayı kenarında yürümenin keyfini çıkardık. Her hafta sonunda yaptığımız değişik etkinliklerimizle, hem bölgemizin fiziki yapısı hakkında bilgi sahibi oluyor, hem de ruhen dinleniyoruz" dedi. 
Yakut, bu hafta sonu Adana'nın Feke İlçesi'ndeki Hopka Dağı, Mersin'in Mut İlçesi'ndeki Yerköprü Şelalesi ve Osmaniye'deki Düldül Dağı'na üç ayrı ekiple gezi düzenleyeceklerini belirterek, doğa tutkunlarını katılmaya davet etti. 

Malik GÖDELİNER/ADANA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!