Çukurova'ya 2 yeni semt kreşi daha

Güncelleme Tarihi:

Çukurovaya 2 yeni semt kreşi daha
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 13:28

Çukurova'ya 2 yeni semt kreşi daha

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA'da DOĞU Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2 yeni semt kreşini Yurt Mahallesi'nde çalışan annelerin hizmetine sunmaya hazırlandıklarını söyledi.
Mahallelere kreş açmaya devam edeceklerini belirten Soner Çetin, sembolik ücretle hizmet verdiklerini açıkladı. Başkan Soner Çetin, "Her semtimize ailelerin huzur ve güven içinde teslim edebileceği bir yuva, ana kucağı olan semt kreşlerimizi kazandırıyoruz. Verdiğimiz sözü tuttuk. Çalışan anne ve babalar ile anneanneler ve babaanneleri sembolik bir ücret alarak rahatlattık. Bu kreşler geleceğin gençleri olacak çocuklarımız için olduğu kadar anne olan kadınlarımız için de çok önemli. Bütün Türkiye'yi gülen yüzler kreşleriyle doldurmamız gerekiyor" dedi.
30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerden önce vaatleri arasında semt kreşleri de olduğunu hatırlatan ve bu sözü tuttuğunu belirten Çetin şöyle konuştu:
"Adana'da da artık çok iyi bakım ve çok iyi eğitim veren kreşler var ama ailelerin bütçesini zorlayan rakamlar söz konusu. Belediye kreşi ise hem eğitim ve bakım açısından çok iyi hem de rakam olarak son derece uygun. O nedenle tercih ediliyoruz. Söz verdiğimiz gibi Çukurova'daki tüm mahallelerimize çok önem verdiğimiz semt kreşi projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem sözümüzü tuttuk, hem de çalışan anne ve babalar ile anneanneler ve babaanneleri sembolik bir ücret alarak rahatlattık. Çukurova ilçemizi kreşlerle donattık. Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında, sosyal belediyecilik anlamında da sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Bu kreşler geleceğin gençleri olacak çocuklarımız için olduğu kadar anne olan kadınlarımız için de çok önemli. Bütün Türkiye'yi gülen yüzler kreşleriyle doldurmamız gerekiyor."


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!