Çukurova’da İbadethaneler Temizleniyor

Güncelleme Tarihi:

Çukurova’da İbadethaneler Temizleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 11:12

ÇUKUROVA BELEDİYESİ CAMİ VE CEMEVLERİNİN TEMİZLİĞİ İÇİN ÖZEL EKİPLER OLUŞTURDU,

Çukurova Belediyesi cami ve cemevlerinin temizliği için özel ekipler oluşturdu.
Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler, sabah namazından sonra harekete geçerek, camileri ve bahçelerini baştan sona temizlemek için yoğun çaba sarf ediyor.
Halıların deterjanlı sıcak suyla yıkanması ve iki saat içerisinde kurumasını sağlayan özel temizlik araçları hizmete sokuldu. Cami temizliği konusunda özel olarak eğitilen ekipler camilerde pencere, cam, kapı temizliğinden ot biçmeye ve düşen yaprakların toplanmasına kadar bir çok alanda temizlik yapıyorlar.
Çukurova Belediyesi temizlik ekipleri belli bir program içerisinde ve periyodik olarak ilçe genelindeki cemevlerini de temizliyor. Ekipler gerekli tüm ekipman ve araçlarla ibadet yapılmayan saatleri gözeterek temizlik yapıyorlar. İbadethanelerin temizliğine özel önem verdiklerini vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kutsal mekanlarımızı, inanç merkezlerimizi evimiz gibi görüyoruz. Bu nedenle özel ekipler oluşturduk, özel araç ve gerekler satın alındı. Din adamlarından gelen övgüler ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!