ÇÜ’de TÜBİTAK Destekli Ücretsiz Sertifika Programı Başladı

Güncelleme Tarihi:

ÇÜ’de TÜBİTAK Destekli Ücretsiz Sertifika Programı Başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 10:58

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB) İLE GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA ‘UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM ÖN PROGRAMI’ PROTOKOLÜ İMZALADI.

Çukurova Üniversitesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Girişimcilik Destek Programı kapsamında ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Ön Programı’ protokolü imzaladı.
Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol töreninde, Çukurova Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, KOSGEB adına ise Adana İl Müdürü Hüseyin Şen protokolü imzaladı.
Girişimciliğin geliştirilmesini sağlamayı ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmesiyle, bu eğitimlerden mezun olarak kendi işlerini kuran girişimcilerin KOSGEB Yeni Girişimci Desteğine başvurmalarını sağlamalarını amaçlayan protokol kapsamında ilk ders başladı.
Çukurova Üniversitesi Teknokent’te Sürekli Eğitim Merkezi’ne ait sınıflarda verilen eğitimlerde KOSGEB tarafından onaylı eğitmen Prof. Dr. Emin Güzel, Mehmet Tolga Yanar (Abigem’den) ve Kemal Tan (Abigem’den) ek modülleri Prof. Dr. Ali Kokangül, Prof.Dr.Fatih Bilgili, Doç. Dr. Ömer Korkut, Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ve Mali Müşavir Aygün Kazbek eğitmenlik görevini üstlendi.
Proje yürütücüsü Prof. Dr. Emin Güzel, Girişimcilik Sertifika Programından sadece üniversiteye kayıtlı ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri ile öğretim elemanlarının faydalanabileceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!