Ceyhan Belediyesi, yetenek sınavları için ücretsiz kurs açtı

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan Belediyesi, yetenek sınavları için ücretsiz kurs açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2020 15:12

Ceyhan Belediyesi, yetenek sınavları için ücretsiz kurs açtı

Haberin Devamı

CEYHAN(Adana),(DHA) ADANA'da Ceyhan Belediyesi, konservatuvar, müzik öğretmenliği ve müzikoloji yetenek sınavlarına hazırlanmak için ücretsiz kurs açtı.
Ceyhan Belediyesi, ücretsiz kurs hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Nisan ayından bu yana yüzme, futbol, bale, piyano, keman, gitar, basketbol, robotik kodlama, beden eğitimi öğretmenliğine hazırlık kursları veren Ceyhan Belediyesi bu kez de konservatuvar, müzik öğretmenliği ve müzikoloji yetenek sınavlarına hazırlanmak için ücretsiz olarak kurs açtı. Kurs kayıtları başladı. Kursta, alanında uzman eğitmenler tarafından, diksiyon, sahne hazırlığı, ses, ve genel kültür dahil birçok konuda eğitim verilecek. Kurstan faydalanmak isteyen öğrenciler, CEGEM'e başvurabilecek.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem bir ilke imza attıklarını belirterek, “İnsanların dışarıda çok büyük paralar ödediği bu hizmeti belediyemiz olarak ücretsiz veriyoruz. Tecrübeli eğitmenlerimiz sayesinden gençlerimizi hayallerine bir adım daha yaklaştırmak bizi mutlu ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!