BOTAŞ Başantrenörü Orak:

Güncelleme Tarihi:

BOTAŞ Başantrenörü Orak:
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 16:56

- "Matematiksel olarak da altıncı sırada yer alan takımın bile ligden düşme ihtimali var"

Haberin Devamı


ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden BOTAŞ'ın başantrenörü Olcay Orak, matematiksel olarak ligde altıncı sırada yer alan takımın bile küme düşme ihtimalinin bulunduğunu belirterek, "Aldığımız her galibiyet, 4 puanlık olacak" dedi.

Orak, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası sebebiyle lige verilen iki haftalık arayı bölge takımlarından Adana ASKİ ve Mersin Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yaparak geçirdiklerini, bu karşılaşmaları ilk beşteki üç oyuncularının olmamasına rağmen kazandıklarını belirtti.

Takımın fiziksel ve psikolojik açıdan iyi durumda olduğunu ifade eden Orak, ligin 21. haftasında 12 Mart Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD) maçını kazanıp, play-off yolunda ilerlemek istediklerini bildirdi. Orak, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Hafta sonu oynayacağımız maç kritik. Ligde 8 galibiyetle 9. sıradayız. Lig çok sıkıştı. 6 ile 11. arasında şu an bir puan fark var. Matematiksel olarak altıncı sıradaki takımın bile ligden düşme ihtimali var. Aldığımız her galibiyet, 4 puanlık olacak. İki hafta sonra Beşiktaş'ı 4 sayının üzerinde yenmemiz durumunda yüzde 80 play-off oynayacağız diyebilirim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!