Başkan Karalar'a tiyatro ödülü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karalara tiyatro ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 11:32

Başkan Karalar'a tiyatro ödülü

Haberin Devamı

ADANA'nın merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, tiyatro dünyasının tanınan etkinliklerinden 'Direklerarası Seyirci Ödülleri'nde Jüri Özel Ödülü verildi.

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen 'Direklerarası Seyirci Ödülleri'nde halk jürisinin seçimleri açıklandı. 2015-2016 sezonunda performans, tasarım ve yapımlar kategorilerinde başarılı bulunan tiyatro oyunları, oyuncular ve tiyatrolar belli oldu. Jüri üyeleri Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, İzmir, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Samsun, Trabzon ve Van'da sahnelenen oyunları seyrederek ödülleri belirledi.

Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı 'Direklerarası Seyircileri Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Müzikli oyun kategorisinde Seyhan Belediyesi Şehir Tiyarosu'nun sahnelediği 'Toros Canavarı', en iyi yönetmen kategorisinde de bu oyunun yönetmeni Erdal Cindoruk ödüllendirildi. Seyhan Belediyesi Şehir Tiyarosu'nun genç oyuncularından Neslihan Sönmez ise 'Yolcu' adlı eserdeki performansı ile Kadın Oyuncu dalında ödül aldı.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!