Başkan Çetin’den Dumlupınar’a spor kompleksi 

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetin’den Dumlupınar’a spor kompleksi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 17:26

Başkan Çetin’den Dumlupınar’a spor kompleksi 

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Cumhuriyet’in temelinin atıldığı Şehitler Diyarı Dumlupınar’da olmanın gururunu yaşıyoruz. Kuvayi Milliyeci bir dedenin torunu olarak, Dumlupınar’a sahip çıkmak boynumuzun borcu” dedi.
Başkan Çetin, teknik ekibiyle birlikte gittiği Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde, spor kompleksi inşa etmek için çalışmalara başladı. Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, Başkan Çetin’e teşekkür etti. Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Dumlupınar’a sahip çıkan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kuvayi Milliyeci bir dedenin torunu olarak, Cumhuriyet’imizin temellerinin atıldığı Dumlupınar’a sahip çıkmak hepimizin görevi” dedi.
Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan da, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve ekibine, yardımları ve çalışmaları için teşekkür etti. Başkan Soner Çetin, milli mücadele için çocuk yaşlarda düşmana karşı savaşan ve şehit olan Adanalı şehitlerin anıt mezarlarını da ziyaret ederek, Dumlupınar Şehitliği’nde kahraman vatan evlatlarının mezarlarına karanfil bıraktı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!