Başkan Çetin, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetin, Türkiyenin en başarılı belediye başkanı seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 10:39

Başkan Çetin, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildi

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- DOĞU Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gezi Araştırma Şerketi'nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ankette, yüzde 64,4'lük başarı oranıyla, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildi.

Gezici Araştırma şirketinin 16 – 23 Şubat 2018 tarihleri arasında, TÜİK örneklemlerini dikkate alarak, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği anket, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi hizmetlerini değerlendirmek, vatandaş memnuniyetini tespit etmek amacıyla büyükşehirde ve  ilçelerinde farklı sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre, tesadüfi yöntemle seçilen 8 bin 762 kişiyle yüz yüze gerçekleştirildi.
Anket sonuçlarına göre, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 64,4 başarı oranıyla, büyükşehir belediye başkanlarının aldığı oy oranlarını da arkasında bırakarak, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçildi.
Türkiye genelinde, 4 yılda gerçekleştirilen anketlerin, ilkinde 4'üncü, ikincisinde 2'nci, son 4 ankette ise birinci seçilerek, bir ilke imza atan Başkan Soner Çetin, geleneğin bozulmasına izin vermedi.
 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!