“Atatürk’ü en iyi anlatan kadın” Adana’ya geliyor

Güncelleme Tarihi:

“Atatürk’ü en iyi anlatan kadın” Adana’ya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 11:38

“Atatürk'ü en iyi anlatan kadın” olarak bilinen Atatürk Araştırmacısı ve Yazar İlknur Güntürk'ün Kalıpçı, Renkli Bireyler Çocuk Evi tarafından Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezinde organize edilen “Çocuklarımız, Cumhuriyet ve Atatürk” başlıklı konferansla Adanalılarla buluşacak.

Haberin Devamı

Sıra dışı anlatımı ve sahnedeki görsel sunum ile “Atatürk'ü en iyi anlatan kadın” olarak bilinen Atatürk Araştırmacısı ve Yazar İlknur Güntürk'ün Kalıpçı, Renkli Bireyler Çocuk Evi’nin katkılarıyla Adanalılarla buluşacak. 22 Ekim tarihinde saat 19.00’da (Bugün) Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Çocuklarımız, Cumhuriyet ve Atatürk” başlıklı konferansta Kalıpçı, Atatürk'ü hiç bilinmeyen yönleriyle Adanalılara anlatacak.

 

Renkli Bireyler Çocuk Evi Kurucu ve Genel Müdürü Nida Banu Çiftçi; “Anıcı, aracı ve anlatıcı kimliği ile yaşamının amacını Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onunla el ele vermiş kadın ve çocuk kahramanlarla ilgili bilinmeyenleri ortaya çıkarmaya adamış İlknur Güntürk'ün Kalıpçı’yı Adana’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tanıtımlarında ‘Atatürk'ü en iyi anlatan kadın’ olarak geçmesine neden olan fikirleri olduğu kadar duygularını da konuşturduğu konferansları ile hep sıra dışı olan İlknur Güntürk'ün Kalıpçı, bu konferansta bizlere de daha önce bilmediğimiz, tanımadığımız bir Atatürk'ü tanıtacak. Tüm halkımızı bu özel etkinliğe bekliyoruz” dedi.

 

Haberin Devamı

Tüm halka açık olacak konferansın ardından, İlknur Güntürk'ün Kalıpçı okuyucuları için kitaplarını imzalayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!