Aladağ Kaymakamı Filizer'in ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Aladağ Kaymakamı Filizerin ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 10:20

Haberin Devamı

ADANA (AA) - Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, Dölekli, Kökez, Kıcak, Büyüksofulu ve Gerdibi mahallelerini ziyaret etti.

Mahallelerde okulları gezen Filizer, öğrencilerle bir araya geldi ve onlara çeşitli hediyeler verdi. Okul müdürlerinden okulların sorunları hakkında bilgi alan Filizer, öğretmenlere özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve eksiklerin biran önce giderileceğini belirtti.

Kaymakam Filizer, Kıcak köyündeki ibadete 2014 yılında açılan camide incelemelerde bulunarak caminin İmam Hatibi Ömer Atçı'dan özellikleri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra mahalle mezarlığında yatan şehit polis memuru Arif Mamış'ın kabrini ziyaret ederek dua etti.

Dönüş yolunda Büyüksofulu vatandaşları ile sohbet eden Filizer, mahalle halkına göstermiş olduğu misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Haberin Devamı

Ziyarette Garnizon Komutanı Ünal Güder, Emniyet Amiri Başkomiser Soner Baykan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yunus Demircioğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Baykal Başdemir ve diğer daire amirleri ile muhtarlar katıldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!