AKDEV Genel Başkanı Karyaldız ABD'de Türk yürüyüşlerine katıldı

Güncelleme Tarihi:

AKDEV Genel Başkanı Karyaldız ABDde Türk yürüyüşlerine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 09:46

AKDEV Genel Başkanı Karyaldız ABD'de Türk yürüyüşlerine katıldı

Haberin Devamı

 

Atatürk Kültür Dayanışma Eğitim Vakfı (AKDEV) Genel Başkanı Gül Karyaldız, Amerika'daki lobi faaliyetleri kapsamında Manhattan ve New Jersey'deki Türk yürüyüşlerine katıldı.
Türk Günü Yürüyüşü ve Türk Kültür Festivali'ne New York Başkonsolosu Ertan Yalçın, yardımcısı Ahmet Denk, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Başkanı Atilla Pak, Başkan Yardımcısı Tolga Tekman, asistanı Gülay Aydemir, Ayyıldız Derneği Başkanı Cenk Çoktosun, Brooklyn Belediyesi Başkanı Eric Adams, Peterson Belediye Başkan Yardımcısı Derya Taşkın ile Paterson Clifton Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali Derneği Başkanı Suzan Demircan ile Türkler ile Türk dostları ABD'liler katıldı.
Genel merkezi Adana'da bulunan AKDEV Genel Başkanı Gül Karyaldız da Türk yürüyüşlerinde ön saflarda yerini aldı. Gül Karyaldız, yürüyüşlerin ardından düzenlenen resepsiyonda da kardeşliği dostluğu ve barışı ön plana çıkaran birer konuşma yaptı. Karyaldız, 3 Haziran Nazım Hikmet'in 53. ölüm yıldönümü dolayısıyla şairin bir şiirini de okudu.

ADANA, (DHA)

BK(11.6.2016,FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!