ADASO'dan 50'nci yıl töreni 

Güncelleme Tarihi:

ADASOdan 50nci yıl töreni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 15:24

ADASO'dan 50'nci yıl töreni 

Haberin Devamı

ADANA Sanayi Odası'nın (ADASO) 50'nci yıl etkinlikleri kapsamında ödül töreni düzenlendi ve iftar yemeği verildi. 
Divan Otel'de düzenlenen programa Adana Valisi Mahmut Demirtaş, CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Kibar, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, bürokratlar ve sanayiciler katıldı.
ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç'ın evsahipliğindeki etkinlikte, Türkiye'nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu, TİM'in 1000 başarılı ihracatçı firması ve En Hızlı Büyüyen 100 şirket arasına giren firmalar ile meclis üyelerine plaket verildi. ADASO 50.Yıl Pastası'nın da kesildiği etkinlikte ayrıca, Çukurova Üniversitesi ile 'Uygulamalı Kimya Eğitimi ve Staj İşbirliği', İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 'İşletmede Beceri Eğitimi ve Staj İşbirliği' protokolleri imzalandı.  
KIVANÇ: GURUR YAŞIYORUZ
ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, 50'nci yılı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. ADASO'nun bölge ve ülke sanayisinin gelişmesi yönünde öncü rol oynadığını vurgulayan Kıvanç "Odamızın kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden üyelerimize şükranlarımızı sunuyor, vefak edenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz" dedi.
VALİ DEMİRTAŞ: SANAYİDE LOKOMOTİF
Vali Mahmut Demirtaş, Adana'nın sanayide lokomotif şehirler arasında yer aldığını, bunda Adana Sanayi Odası'nın büyük katkıları olduğunu vurguladı. Demirtaş "Elli yıldır Adana'da yatırım, üretim, istihdam ve ihracat kavramlarının içini dolduran ve bu kavramlara şekil veren Adana Sanayi Odası'nın birbirinden kıymetli iş adamlarına teşekkür ediyorum. Kazandığımız bu elli yıllık tecrübenin, nice elli yıllar için ciddi bir temel oluşturmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 
SÖZLÜ: SANAYİLEŞMENİN ÖNEMİ TARTIŞILMAZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de yaptığı konuşmada, sanayi odalarında 50'nci yılın önemli olduğunu belirterek, Adana Sanayi Odası camiası ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!