Adana'ya 15 asansörlü üstgeçit

Güncelleme Tarihi:

Adanaya 15 asansörlü üstgeçit
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 15:43

Adana'ya 15 asansörlü üstgeçit

Haberin Devamı

ADANA'da kent merkezindeki 15 noktaya asansörlü ve yürüyen merdivenli üstgeçit yapılacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün de katıldığı toplantıda meslek odaları başkanları ve iş adamlarına üstgeçitlerle ilgili bilgi verildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Projeler Daire Başkanı Sinan Gül, projelerin içeriği hakkında sunum yaptı.
Başkan Sözlü da Adana için meslek odaları ve iş adamlarıyla 'kollektif bir ruhla' çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti: "Katılımcı belediyecilik adına hemşerilerimize hizmet noktasında paylaşımcı bir üslupla hizmetlerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Sizlerin ve bağlı bulunduğunuz kurum ve kuruluşların sosyal sorumluluk anlamındaki hassasiyetinizi biliyor, bu projelerin hayata geçirilmesinde de bu hassasiyetle davranacağınıza inanıyorum. Bu projeler şehrin hayat standardını yükseltmeye katkı sunacak projeler."
NERELERE YAPILACAK?
Asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak engellilerin kullanımına uygun tasarlanan üstgeçitler; Optimum AVM önü, Bahçeşehir Okulları önü, Adana Anadolu Lisesi önü, Turgut Özal Bulvarı Ramazanoğlu Cami önü, Duygu Kafe civarı, Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı civarı, Medline Hastanesi önü, Yeni Valilik önü, Gizerler İlköğretim Okulu önü, Esas Burda AVM önü, Çukurova Üniversitesi Yurt önü, Sadık Ahmet Bulvarı üzeri Seyhan İlköğretim Okulu civarı, Baraj Yolu Hastaneler Kavşağı Durağı, Fuzuli Caddesi ÇUKOMED civarı, Batıkent Tıp Merkezi civarı olmak üzere 15 noktada yapılacak.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!