Adanaspor'da Vartaş Elazığspor hazırlıkları devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Adanasporda Vartaş Elazığspor hazırlıkları devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 13:42

Adanaspor'da Vartaş Elazığspor hazırlıkları devam ediyor

Haberin Devamı

ADANA (DHA)PTT 1. Ligin son haftasında Cumartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Vartaş Elazığspor’u konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Şampiyonluğunu haftalar önce kesinleştirerek yeni sezonda Spor Toto Süper Ligde mücadele edecek olan turuncu beyazlı takım hafta oynayacağı Vartaş Elazığspor karşılaşmasıyla PTT 1.Lige veda edecek.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinden Osman Yereşen Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren turuncu beyazlı ekip taktik çalışması yaptı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerinde çalışan Adanaspor daha dar alanda çift kale maç yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenman geniş alanda oynanan taktik oyunuyla tamamlandı.

HAVACILIK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ADANASPOR’U ZİYARET ETTİ

Çukurova Gökjet Havacılık Lisesi öğrencileri Adanspor’un antrenmanı ziyaret ederek futbolcu ve teknik ekibe başarı dileklerinde bulundu. Osman Yereşen Tesislerine gelen öğrenciler futbolcularla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra yanlarında getirdikleri tatlıları ikram eden öğrenciler Adanaspor’a Süper Lig’de başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretin sonunda Adanaspor teknik heyeti ve futbolcular, Çukurova Gökjet Havacılık Lisesi öğrencilerinin önceden hazırladıkları pankartı açarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

DHA(AP) 12.5.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!