Adana'da Umutyolu'ndan "15 Temmuz Demokrasi" fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

Adanada  Umutyolundan 15 Temmuz Demokrasi fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 11:04

Adana'da Umutyolu'ndan "15 Temmuz Demokrasi" fotoğraf sergisi

Haberin Devamı

ADANA (DHA) MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nın "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" etkinliği kapsamında Adana Özel Umut Yolu Rehabilitasyon Merkezi de Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin "15 Temmuz Demokrasi" fotoğraf sergisi açtı.

Okulun Genel Koordinatörü Hüseyin Küçükcan, darbe girişiminde bulunulan 15 Temmuz gecesi, kalkışmanın bastırılması, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan'ın çağrısı ve meydanlara çıkan halkın, darbenin kahramanı Ömer Halisdemir'in, şehitlerin cenaze törenleri, medyanın haberlerini içeren sergide 50 fotoğraf yer aldığını açıkladı.

Özel eğitim gören öğrencilere darbe girişimi ve gelişmelerle ilgili fotoğraflar eşliğinde bilgiler aktaran Küçükcan, halkın milli iradesini ortaya koyduğu 15 Temmuz gecesi ve sonrasında verdiği mücadelenin fotoğraflarla daha net anlaşıldığını belirterek şunları söyledi "15 Temmuz gecesi meydanlara inen vatandaşlarımız hem bedenlerini hem de yüreklerini ortaya koydular. Milletimizin verdiği mücadelenin ölümsüzleştirildiği anları öğrencilerimizle paylaştık. Milletimizin tüm dünyaya örnek olacak şekilde ülkesine sahip çıkmasının belgelerini sergilemekten de mutlu olduk. Bu fotoğraflar serginin ardından okulda oluşturacağımız 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma köşesinde yerini alacak."

DHA(AP) 20.9.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!