Adana'da sivil polis aracına silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Adanada sivil polis aracına silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 12:52

Adana'da sivil polis aracına silahlı saldırı

Haberin Devamı

Fatih KARAÇALI/ ADANA,(DHA) - ADANA'da hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yapan sivil polis ekibine silahlı saldırı düzenlendi. Hareket halindeki plakasız otomobilden tabancayla açılan ateşte ekip aracının lastiğine kurşun isabet etti. Olayda ölen ve yaralanan olmadı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Hırsızlık Bürosu ekipleri, otomobillerden akü çalan şebekeyi ortaya çıkarmak için çalışma başlattı. Şebekenin çalınan aküleri, Dağlıoğlu Mahallesi Obalar Caddesi üzerinde bir hurdacıya satıldığını belirleyen polis, baskın düzenledi. Ekipler, hurdacıda arama yaparken, cadde üzerinden geçen plakasız bir araçtan ateş açıldı. Kimliği belirlenemeyen saldırgan tabanca ile polis ekiplerine 4 el ateş açtı. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar, hurdacının sac duvarına ve polis otosunun lastiğine isabet etti.
Saldırıdan şans eseri yara almadan kurtulan polis, 'saldırıya uğradık, bize ateş açıldı' diye telsiz anonsu yaptı. Meslektaşlarının anonsu üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Uzun namlulu silahlı polisler çevre güvenliğini aldı, bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Sivil ekip aracının isabet alarak patlayan lastiği kısa sürede değiştirilirken, saldırganın yakalanması için çalışma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!