Adana'da Rotary Spor Şenliği

Güncelleme Tarihi:

Adanada Rotary Spor Şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 11:14

Adana'da Rotary Spor Şenliği

Haberin Devamı

Adnan POYRAZ/ADANA(DHA) ADANA'DA bulunan 6 Rotay kulübü tarafından bu yıl 15'sinin düzenlendiği Esat Tuğberk Rotary Spor Şenliği Adana Atlıspor Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Adana Rotary, Seyhan Rotary, Çukurova Rotary, Güney Rotary, Tepebağ Rotary ve 5 Ocak Rotary kulüplerinin takımları futbol, baketbol, voleybol, tavla, tenis, masa tenisi turnuvalarında sportif becerilerini ortaya koyarken dereceye girenlerin kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.
Uluslararası Rotary 2430. Bölge 3. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Gonca Ayık "2001 yılında Çukurova Rotary Kulübü başkanı ve 2002 yılında Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Esat Tuğberk'in bir gün en büyük idealinin Adana'daki Rotary kulüplerine bir spor turnuvası yapmak üzere bir araya getirmek istemesiyle başlamıştır. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Esat Tuğberk Rotary Spor Şenliğinin amacı dostlukları ve fair play ruhunu spor takımlarına taşıyarak gençleri spor yapmaya özendirmek ve teşvik etmektir" dedi.
Ayık şöyle konuştu "Bu yıl 'Gençlerimiz Geleceğimiz' sloganı ile yola çıkan Rotary kulüpleri genç sporculara destek olmayı öncelikli hedefleri olarak gerçekleştirdiler. Ayrıca bu yıl ilk defa Adana Rotary Geçmiş Dönem başkanlarından Süphan Tekin anısına 'Rotary Gençler Maratonu' organize edilmiştir. Genç sporcuları keşfedip desteklemeyi amaçlayan 6 rotary kulübü genç sporculara önümüzdeki yıllarda destek vermeye devam edeceklerdir.
Katılan tüm takımlar adına 6 rotary kulüp başkanları Özgür Yağmur, İbrahim Tekin, Tuncay Coşkun, Oral Korurlar, Mustafa Şendağ ve Mehmet Ali Tekgül'e Esat Tuğberk Rotary Spor Şenliği geleneğini devam ettirdikleri için, bu spor şenliğinin hazırlık aşamasında tüm kulüplere maddi manevi desteğinden dolayı Adana Atlı Spor Geçmiş Dönem Başkanı Özgür Yağmur'a teşekkür ediyorum.
Adana'nın spor hayatına Atlı Spor Kulübünün katkıları çok büyüktür. Bu yüzden en büyük teşekkürüm tüm spor tesislerini Esat Tuğberk Rotary Spor Şenliği karşılaşmalarına açan Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit ve yönetim kurulundaki ekip arkadaşlarına olacaktır. Önümüzdeki yıllarda da geleneksel Esat Tuğberk Rotary Spor Şenliğinin devam etmesi en büyük dileğimizdir."
AP(AP)3.4.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!