Adana Tabip Odasında Prof. Dr. Ahmet Hilal dönemi

Güncelleme Tarihi:

Adana Tabip Odasında Prof. Dr. Ahmet Hilal dönemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 10:57

Adana Tabip Odasında Prof. Dr. Ahmet Hilal dönemi

Haberin Devamı

 


ADANA, (DHA)- ADANA Tabip Odası Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Hilal seçildi.
Adana Eczacı Odası'nda yapılan genel kurul TTB Merkez Konsey üyesi Dr.D.Yaşar Ulutaş  açılış konuşması iye başladı. Tek liste ile gidilen genel kurul sonrası yapılan seçim sonucu Prof. Dr. Ahmet Hilal'ın başkanlığındaki Etkin Demokrat Hekimler Gurubu 417 oy ile yeni yönetime seçildi.
2018- 2020 dönemi Adana Tabip Odası başkanlığını yürütecek olan Prof. Dr. Ahmet Hilal, yaptığı açıklamada, "Bu zor dönemde kurullarımızda görev almayı kabul eden tüm hekim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği şeyleri tekrar etmek istemiyorum. Ancak biliyoruz ki hukukun olmadığı, insan haklarının önemsenmediği, yaşamın değil ölümün kutsandığı yerlerde 'sağlıklı insan' olmaz. İstediğiniz kadar lüks hastaneler son model teknolojiler getirin sağlıklı insanın tanımı olan 'fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden iyilik halini' sağlayamazsınız. Bu nedenle bizi siyaset yapmakla eleştirenlere, sağlığın siyasetini yapmaya devam edeceğimizi söylemek istiyorum" dedi.
Prof. Dr. Ahmet Hilal başkanlığında Adana Tabip Odası'nda yeni dönemde Dr. Ali İhsan Ökten, Dr. Ayşe Nur İzol Torun, Dr. Ergün Vijdan, Dr. Gürsel Özgür, Dr. Muhsin İnal ve Dr. Mürşit Enis Akyüz görev yapacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!