Adana Demirspor'un kongresi ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirsporun kongresi ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 15:52

Adana Demirspor'un kongresi ertelendi

Haberin Devamı

Adnan POYRAZ/ADANA(DHA) TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un olağanüstü genel kurulu yeterli çoğunluk sağlanamadığı açıklanarak 30 Mayıs'a ertelendi.
Olağanüstü genel kurul için Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'na gelen mavi laciverliler 1 dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşını okudu.
Genel Kurul salonunda Sedat Sözlü başkanlığındaki mevcut yönetim kurulu ile başkan adayları Müslüm Susar ve Nilay Ateşoğulları hazır bulundu.
Salonda yeterli çoğunluğun sağlanamadığı açıklanınca başkan adaylarından Müslüm Susar, kürsüye çıkarak Nilay Ateşoğulları lehine adaylıktan çekildiğini ifade etti.
TEK ADAY KALDI
Müslüm Susar'a kendi lehine çekildiği için teşekkür eden Nilay Ateşoğulları, 30 Mayıs'ta yapılacak ikinci oturumda tek aday olarak genel kurula katılacak. Ateşoğulları, Susar'ın kendi lehine çekildiğini açıklarken göz yaşlarını tutamadı. Ateşoğulları, Müslüm Susar'ın bu davranışından çok etkilendiğini ifade etti.
Ayrıca çoğunluğun sağlanamadığının açıklanması üzerine bazı genel kurul üyeleri sert tepki gösterirken salon dışında ise Özel Tim'in güvenlik önlemi aldı.
AP(AP)23.5.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!