Adana Barosu takımı  Akdeniz Bölge şampiyonu oldu

Güncelleme Tarihi:

Adana Barosu takımı  Akdeniz Bölge şampiyonu oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 11:25

Adana Barosu takımı  Akdeniz Bölge şampiyonu oldu

Haberin Devamı


ADANA,(DHA) - TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Eğitim Merkezi tarafından avukat stajyerleri arasında bu yıl beşincisi düzenlenen 2018 yılı "Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması'nın Akdeniz Bölge Elemeleri 5-6 Mayıs tarihleri arasında Hatay Barosu ev sahipliğinde yapıldı.
Hatay, Adana, Antalya, Mersin, Kahramanmaraş, Osmaniye Barolarının katılımı ile gerçekleştirilen TBB 2018 Kurgusal Duruşma Yarışması Akdeniz Bölgesi Elemelerinde  Adana Baro takımı birinci, Kahramanmaraş Barosu ikinci, Hatay Barosu da üçüncü oldu
Hatay Ottoman Otel'de yapılan Akdeniz Bölgesi elemelerinde takımının birinciliği ile gurur duyduğunu ifade eden Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Türkiye Barolar Birliği 2018 stajyer avukatlar kurgusal duruşma yarışmasında Akdeniz Bölgesi Elemelerinde Bölge şampiyonluğunu elde eden ekibini ve emeği geçenleri kutladı.
Av. Küçük, "Yarışma düzeninde olan bir program ama asıl amacımız, Cumhuriyetimizin temel organlarından yargı erkinin kurucu unsuru savunmanın temsilcisi avukatı, yargı erginin diğer kurucu unsurları karar ve savunma temsilcileri olan hakim ve savcı ile birlikte, hukuka ve etik kurallara uygun olarak gerçekleştirecekleri yargılama faaliyetine ve duruşmaya hazırlamaktır"dedi.


FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!