Adana Aski'de galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Adana Askide galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 13:46

BİLYONER.COM Kadınlar Basketbol Ligi'nde 3'ncü haftanın kapanış maçında deplasmanda Beşiktaş'ı 62-73 mağlup eden Adana Askispor üst üste ikinci galibiyetini alarak puan cetvelinde 4'ncü sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

Adana Askispor Başkanı Rahmi Pekar "Geçtiğimiz hafta kendi evimizde yaşadığımız Canik galibiyetinin ardından deplasmanda da ilk galibiyeti elde etmek çok güzel bir olay. İlk oynadığımız İstanbul Üniversitesi maçından sonra takım kimyasının henüz oluşmadığını söylemiştim. Ama şimdi gördüm ki uyumlu, koşan ve çalışkan bir ekip olma yolunda büyük yol almışız. Gerek hücumda gerek savunmada takım en iyisini yaptı. Böyle değerli bir galibiyeti hanemize yazdığımız için mutluyuz. Beşiktaş galibiyetini tüm Adanalı hemşerilerime armağan ediyorum. Sporcularıma ve başta Kaan Artun hocam olmak üzere tüm teknik ekibe teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Öte yandan maçın ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de hem sosyal medya hesaplarından hem de Adana Askispor Başkanı Rahmi Pekar'ı telefonla arayarak Beşiktaş maçı galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!