Yenimek Tanıtım Günleri Başladı

Güncelleme Tarihi:

Yenimek Tanıtım Günleri Başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2015 11:06

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK), tanıtım günleri kapsamında Armada Alışveriş Merkezi’nde görücüye çıktı.
12 bin kursiyer ve 14 kurs merkeziyle 92 farklı branşta Yenimahallelilere eğitim veren YENİMEK, ebru sanatından cam boyamaya, ahşap boyamadan sabun yapımına kadar çok sayıda sanat dalını Başkentliler ile buluşturuyor. Her hafta bir branşın tanıtıldığı AVM’de, YENİMEK eğitmenleri, performanslarıyla göz doldurdu. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören tanıtım günleri, yeni dönemde YENİMEK ailesine katılmak isteyenler için de önemli bir fırsat oldu.
YENİMEK ailesinin yeni dönemde büyüyerek halka hizmet etmeye devam edeceğini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Üretmenin verdiği haz bir başka güzel. 200’ün üzerinde öğretmenle kursiyerlerimize eğitim veriyoruz. Öğrencilerimiz bir parçayı ortaya çıkarabilmek için aylarca çalışıyor ve bu sayede meslek ediniyorlar. Daha sonra ürettikleri ürünlerden maddi kazanç sağlayarak, aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!