Yenimahalle ve TÜSİAV'dan iihtiyaç sahibi aileler için ftar işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle ve TÜSİAVdan iihtiyaç sahibi aileler için ftar işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 11:05

Yenimahalle ve TÜSİAV'dan iihtiyaç sahibi aileler için ftar işbirliği

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi'nin Demetevler pazar yeri yanına kurduğu iftar çadırında Türk Sanayici ve İş adamları Vakfı (TÜSİAV) ihtiyaç sahibi aileler için iftar verdi. İftara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak birlikte ev sahipliği yaptı.
1600 KİŞİ AYNI SOFRADA
Yenimahalle Belediyesi, bu Ramazan'da da bütün Yenimahallelilerin huzur içerisinde oruçlarını açması için dört koldan çalışıyor. Her mahalleye iftar sofrası kuran belediye, Şentepe ve Demetevler'deki iftar çadırlarında da her gün binlerce vatandaşa 4 çeşit yemek ikram ediyor. TÜSİAV da Demetevler iftar çadırında bir günlük iftar bedelini karşılayarak yaklaşık bin 1600 kişiyi aynı sofrada buluşturdu. Çadırda alkışlarla karşılanan Başkan Yaşar, masaları tek tek gezerek vatandaşları selamladı. Ezanla birlikte Yenimahalleliler ezogelin çorbası, çoban kavurma, bulgur pilavı ve tulumba tatlısından oluşan menüye birlikte kaşık salladı. Yemeğin ardından ise vatandaşlara sıcak çay ikram edildi.
'KİMSE YATAĞINA AÇ GİRMESİN
Sarıtoprak'a bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Yaşar, “Ramazan, birlik, beraberlik paylaşım ayı. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak Yenimahalle'de yaşayan her yurttaşın midesinden bir kap sıcak yemek geçmesi, hiç kimsenin yatağına aç girmemesi için çaba sarf ediyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!