YENİMAHALLE’DE YILDIZLAR GEÇİDİ

Güncelleme Tarihi:

YENİMAHALLE’DE YILDIZLAR GEÇİDİ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2013 01:14

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen mavi-beyazlılar, 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

BİR YILLIK KONTRATA İMZA ATAN SPORCULAR, BAŞKANA 10 NUMARALI FORMA HEDİYE ETTİ

Aralarında milli takım kaptanı Yeliz Özel’in de bulunduğu bayan hentbolunun önemli isimlerini kadroya kattıklarını belirten Belediye Başkanı Fethi Yaşar, amatör spora yatırıma devam edeceklerini belirtip, hentbolda bu yıl iddialı olduklarını söyledi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin yeni sezonunda şampiyonluk hedefleyen Yenimahalle Belediyesi, 7 oyuncu ile gövde gösterisi yaptı.
Mavi-beyazlılar, milli takım kaptanı ve bayan hentbolunun bir numaralı ismi Yeliz Özel’in yanı sıra, İlke Şen, Selma Pekmutlu, Duygu Soysal, Buket Keskin, Lenche Ilkova ve Anca Mihaela ile birer yıllık sözleşme imzaladı.
Yenimahalle Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine katılan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hentbola gereken desteği verdiklerini belirterek, “Yenimahalle Belediyesi olarak ligde iddialı bir takım olmak istiyoruz” dedi.
Lige şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Yenimahalle Belediyesi Hentbol Takımı, Yeliz Özel ve Lenche Ilokva’yı Üsküdar Belediyesi’nden, İlke Şen ve Buket Keskin’i Ardeşen Gençlik Spor Kulübü’nden, Selma Pekmutlu ve Duygu Soysal’ı Çankaya Belediyesi Anka Spor’dan, Anca Mihaela’yı da Maltepe Belediyesi’nden transfer etti.

Haberin Devamı

LİGİN YILDIZLARININ YENİ ADRESİ

Takım Antrenörü Serdar Eler, Süper Lig yıldızlarının yeni adreslerinin belli olduğunu belirtirken, Belediye Başkanı Fethi Yaşar bu yıl hentbolda iddialı olacaklarını dile getirdi. Yaşar, “Sporun her branşı, bizim için çok değerli. Özellikle amatör sporlara ve sporculara desteğimiz, artarak devam edecek. Sporun yalnızca erkek işi olmadığının gösterilmesi ve bayanların sporla ilişkilendirilmesi ise çok daha önemli. Bugün Bayan Hentbol Takımımıza dahil olan 7 kardeşime başarılar diliyorum. 2013-2014 yılı inşallah hem ülkemiz hem de Yenimahalle için başarılı bir spor yılı olur” dedi.

10 NUMARA FORMA BAŞKANA

İmzalarını atarak Yenimahalle Belediyesi Hentbol Takımı kadrosuna dahil olan sporcular, ‘10 numara başkana 10 numaralı forma yakışır’ diyerek, Başkan Fethi Yaşar’a forma hediye etti.
Yeniden Ankara’ya dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Yeliz Özel ise “Eski takım arkadaşlarım ve antrenörüm Serdar Eler ile yeniden bir aradayım. Teknik ekip ve arkadaşlarımla birlikte, takımı başarıya götürmek için çok çalışacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!