Yenibiriş’ten 9 kuruma ödül

Güncelleme Tarihi:

Yenibiriş’ten 9 kuruma ödül
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2009 00:00

Yenibiriş Ödülleri 2008, İstanbul’dan sonra Ankara’da da sahiplerini buldu. Yenibiris.com, düzenlenen ödül töreninde toplam yedi kategorideki en iyi üyelerini ödüllendirdi.

Kolin İnşaat, Man Türkiye, Erkunt Sanayi ve Yüksel Proje A.Ş’nin de aralarında bulunduğu dokuz kurum, ödül almaya hak kazandı. Ödül töreninde bir konuşma yapan Yenibiris.com Genel Müdürü Deniz Ceylan şunları söyledi:

"İstihdamın büyük önem kazandığı şu günlerde hepimize önemli görevler düşüyor. Yenibiris.com olarak iş arayanlara çok sayıda ve çeşitlilikte ilan sunarken, işverenlerin de en uygun adayları hızlı bir şekilde bulmalarını sağlıyoruz. İşveren üyelerimizi iş ortaklarımız olarak görüyoruz. Her yıl düzenlediğimiz ödül töreni ile de sistemimizi en etkili şekilde kullanan üyelerimize teşekkür plaketi sunuyoruz."

Aynı gün düzenlenen Yenibiriş Gündem Toplantısı’na Ayşe Uça ve Doç. Dr. Nurşen Caniklioğlu konuşmacı olarak katıldı. Toplantıda 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun getirdiği yenilikler masaya yatırıldı. Kanunun uygulanmasında tereddüt edilen noktalar, işverenlerin yeni yükümlülükleri, emeklilik hakları ve çalışan emeklilerle ilgili yeni düzenlemeler incelendi. Etkinlik, düzenlenen kokteylle sona erdi.

Ödül alanlar

Yenibiriş Ödülleri 2008’de ödül alan kurumlar şunlar:

İlan Kategorisi: Kolin İnşaat A.Ş.

Başvuru Kategorisi: Yüksel Proje A.Ş.

Adaylarla İletişim Kategorisi: Man Türkiye A.Ş.

Özgeçmiş Bankası Kullanım Kategorisi: Erkunt Sanayi A.Ş.

İşe Alım Kategorisi: İncekara Holding A.Ş.

Etkin Hizmet Kullanımı Kategorisi: IC Yatırım Holding A.Ş., Renaissance Construction, Ankara Ticaret Odası Özel İstihdam Bürosu

Projeler: GAMA Endüstri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!