Yeni Ankaragücü geliyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni Ankaragücü geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2015 14:27

Transfer yasağını kaldıran sarı-lacivertliler, 11 yeni oyuncu ile resmi sözleşme yapıp, 6 Eylül’de başlayacak sezona köklü bir revizyon ile girecek.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Ankaragücü’nde, transfer yasağı kaldırıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların ve camianın büyük bir heyecanla beklediği haberin geldiği belirtilerek, transfer yasağının, kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulunun özverili çalışmaları sayesinde kaldırıldığı kaydedildi. Uzun süredir bu yönde çalışmaları sürdüren sarı-lacivertliler, kulüpten alacaklı olan Stefan Senecky ve Uğur Uçar’ın alacaklarının tamamını ödeyip, iki oyuncudan da muvafakat aldı.
Ankaragücü yönetimi, transfer yasağını kaldırma yönündeki çalışmalarını yürütürken; Mehmet Yıldız, Sertan Vardar, Murat Sözgelmez, Adem Sağlam, Enes Kubat, Mustafa Öztürk, Salih Sefercik, Emrah Bozkurt, Ferhat Odabaşı ve Ömer Bozan ile ön protokol yapmış, Göksu Alhas ile de anlaşma sağlamıştı. Bu oyuncular ile bir kaç gün içinde resmi sözleşmenin yapılacağı belirtildi.

HASAN AYAROĞLU ESKİŞEHİR’DE


Ankaragücü, genç oyuncularından Hasan Ayaroğlu’nu, Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’a verdi. Kırmızı-siyahlılar, Hasan Ayaroğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Eskişehirspor idari Asbaşkan ve basın sözcüsü İbrahim Eldem, geleceğe yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtip, “Hasan, çok yetenekli bir ofansif orta saha oyuncusu. Bu imzadan sonra bir üst lige çıkma mücadelesi veren Ankaragücü’ndeki görevine devam etmek için tekrar 1 yıllığına kiralık olarak gidecek. Önümüzdeki sene inşallah aramızda olacak. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.
Futbol hayatına Ankaragücü’nde başlayan 20 yaşındaki Hasan Ayaroğlu, 18 Yaş Altı ve 19 Yaş Altı Milli Takımlarında 13 kez milli formayı giydi.
Eskişehirspor, son dönemde Ankaragücü’nden Serol Demirhan, Kaan Kanak ve Ayteç Öden gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!