Ayça Barut

Yenilenmek güzeldir

22 Şubat 2005
Bu haftaki konuğumuz Hülya Baydeniz, tarzını sık sık yenilemeyi sevdiğini söyleyerek bize başvurdu. Beraber geçirdiğimiz günün sonunda aynadaki görüntüsünden o da bizim kadar memnundu. Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın. Tel: (0212) 677 08 87

Hülya’nın sırları

En çok gözlerini beğeniyor.

Kendinde beğenmediği hiçbir yer yok.


Etiler Hillside MOS’tan makyöz Ebru Takım, Hülya’nın suratı uzun olduğu için yuvarlak dairelerle makyaj yaptı. Yakın olan gözleri uzaklaştırdı ve mor tonlarında bir göz makyajı yaptı.

Hülya’nın siyah eteğini ve mor üstünü Herry’nin Profilo’daki magazasından seçtik.

Hülya Baydeniz, 24 yaşında ve seyahat danışmanlığı yapıyor.

Etiler Hillside MOS’tan Mahmut Karataş sonbahar kadını olan Hülya’nın saç rengini canlandırdı ve aralara marujya balyajlar attı. Boyu kısaltmadan saçı incelterek hareketlendirdi.

Etiler Hillside MOS (0212) 287 86 88

Herry Profilo

(0212) 347 15 99


Neler yapmalı neler yapmamalı

Mor, yeşil gibi canlı renklerde giyinmeli.

Çok açık renklerde giysiler tercih etmemeli.


Bakır ve kızıl tonlarda saçlar kullanmalı.

Siyah ve çok açık renkte saçlar kullanmamalı.


Açık renklerde makyaj yapmalı.

Çok sert göstereceği için kahve tonlarında makyaj yapmamalı.
Yazının Devamını Oku

Yenilenmek güzeldir

22 Şubat 2005
Bu haftaki konuğumuz Hülya Baydeniz, tarzını sık sık yenilemeyi sevdiğini söyleyerek bize başvurdu. Beraber geçirdiğimiz günün sonunda aynadaki görüntüsünden o da bizim kadar memnundu. Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın.Tel: (0212) 677 08 87Hülya’nın sırlarıEn çok gözlerini beğeniyor.Kendinde beğenmediği hiçbir yer yok.Etiler Hillside MOS’tan makyöz Ebru Takım, Hülya’nın suratı uzun olduğu için yuvarlak dairelerle makyaj yaptı. Yakın olan gözleri uzaklaştırdı ve mor tonlarında bir göz makyajı yaptı.Hülya’nın siyah eteğini ve mor üstünü Herry’nin Profilo’daki magazasından seçtik.Hülya Baydeniz, 24 yaşında ve seyahat danışmanlığı yapıyor.Etiler Hillside MOS’tan Mahmut Karataş sonbahar kadını olan Hülya’nın saç rengini canlandırdı ve aralara marujya balyajlar attı. Boyu kısaltmadan saçı incelterek hareketlendirdi.Etiler Hillside MOS (0212) 287 86 88Herry Profilo (0212) 347 15 99Neler yapmalı neler yapmamalıMor, yeşil gibi canlı renklerde giyinmeli.Çok açık renklerde giysiler tercih etmemeli.Bakır ve kızıl tonlarda saçlar kullanmalı.Siyah ve çok açık renkte saçlar kullanmamalı.Açık renklerde makyaj yapmalı.Çok sert göstereceği için kahve tonlarında makyaj yapmamalı.
Yazının Devamını Oku

Doğal saç rengine dönüş

11 Şubat 2005
Bu haftaki konuğumuz Esin Yiğit, saç renginden hiç memnun değildi. Beraber geçirdiğimiz günün sonunda daha doğal bir renge boyanan saçları ve yeni giysileriyle oldukça farklı bir görünüme kavuştu. Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın.

Tel: (0212) 677 08 87

Esin’in sırları

En çok ellerini beğeniyor.

Seyrek olduğu için saçlarını hiç beğenmiyor.


Esin Yiğit, 25 yaşında ve bir muhasebe şirketinde sekreter olarak çalışıyor.

Etiler MOS Hillside’tan makyöz Ebru Takım, Esin’in açık olan alnını gölgelendirdi. Göz ve saç dibinin rengine uygun tonlarda makyaj yaptı.

Esin’in jean pantalonunu ve oranj üstünü Adil Işık’ın Nişantaşı mağazasından seçtik. Giysi seçiminde bize Adil Işık tasarım ekibinden Banu Berkmanlar yardımcı oldu.

Etiler MOS Hillside’tan Murat Kayabaşı, Esin’in saçlarını yılın

moda rengi bronz kahveye boyadı ve önlere bigudi balyaj uyguladı. Magic

Hair

tepe postişiyle spor ama fantezi bir atkuyruğu yaptı.

Adil Işık Nişantaşı: (0212) 241 04 50; (0212) 241 04 43

Arzu Akyar tasarımı küpeler: (0212) 287 86 88

Etiler MOS Hillside: (0212) 287 86 88

Neler yapmalı neler yapmamalı

Düşük bel pantalonlar giymeli.

Mor ve saks mavisi renkte giysileri tercih etmemeli.

Uzun saç kullanmalı.

Açık renk saçlar kullanmamalı.



Gül kurusu, pembe, oranj ve şeftali tonlarında makyaj yapmalı.

Koyu renk makyaj yapmamalı.
Yazının Devamını Oku

Pembe şıklık

1 Şubat 2005
Bu haftaki konuğumuz Ayşegül Erten, eğlenceli bir gün geçirmek istediğini söyleyerek bize başvurdu. Saçında radikal bir değişiklik istemese de, günün sonunda modern topuzu ve makyajıyla oldukça farklı gözüküyordu. Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın.

Tel: (0212) 677 08 87

Ayşegül Erten, 21 yaşında ve sekreterlik yapıyor.

Ayşegül’ün sırları

En çok gözlerini ve saçlarını beğeniyor.

Ellerini ve ayaklarını hiç beğenmiyor.


Etiler MOS Hillside’tan makyöz Ebru Takım, Ayşegül’ün kaşlarını eşitledi. Göz makyajında giysiye uygun pembe tonlarını ve Ayşegül’e yakışan mavi tonlarını kullandı. Yuvarlak dönüşlerle yaptığı makyajı giysiye uygun renkte parlatıcıyla tamamladı.

Ayşegül’ün boydan çizgili siyah kumaş pantalonunu ve kelebek işlemeli pembe tişörtünü Adil Işık’ın Nişantaşı mağazasından seçtik. Giysi seçiminde bize Adil Işık tasarım ekibinden Aslı Dinler yardımcı oldu. Seçtiğimiz giysileri Arzu Akyar tasarımı küpelerle tamamladık.

Etiler MOS Hillside’tan Murat Kayabaşı, Ayşegül kesim ve boya istemediği için modelde değişikliğe gitmeye karar verdi. Öne doğru örgü yaptığı saçları Magic Hair saç çıtçıtlarıyla renklendirdi ve modern dağınık bir topuz yaptı.

Adil Işık Nişantaşı

(0212) 241 04 43

Arzu Akyar tasarımı küpeler

(0212) 287 86 88

Etiler MOS Hillside

(0212) 287 86 88

NELER YAPMALI

Pembe, oranj ve yeşil renklerde giyinmeli.

Tamamen koyu renkte giyinmemeli.

Yüzü ince ve uzun olduğu için saçlarını omuzlarda bırakmalı ve perçem kullanmalı.

Çok kısa saçlar kullanmamalı.

Mavi ve mor renklerde göz makyajı yapmalı.

Allığı hatlı sürmemeli.

Yazının Devamını Oku

Bütün kadınlar güzeldir

26 Ocak 2005
Bu haftaki konuğumuz Ebru Saday, yeni yaşına farklı bir görüntüyle girmek istiyordu. Saçlarının rengini değiştirmeye zor ikna olsa da, günün sonunda yeni görüntüsünü oldukça beğendi. Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın. Tel: (0212) 677 08 87.

Ebru Saday, 20 yaşında ve muhasebe alanında çalışıyor.

Ebru’nun sırları

En çok gözlerinin rengini beğeniyor.

Boyundan hiç memnun değil.


Ebru’nun siyah yanları taşlı pantalonunu ve siyah payetli üstünü Exzotica’dan seçtik. Giysi seçiminde bize Tarkan Koldemir yardımcı oldu.

Etiler MOS Hillside’tan makyöz Ebru Takım, Ebru’nun gözlerini irileştirdi. Elmacık kemiği oluşturduktan sonra Ebru’nun günlük hayatta da kullanması gereken lila tonlarında bir makyaj yaptı.

Etiler MOS Hillside’tan Mahmut Karataş, Ebru’nun çok gür olan saçlarını aralardan alarak inceltti ve yaşına uygun katlı bir kesim uyguladı. Saçı açık kahve tonlarına boyadı.

Neler YAPMALI yapmamalı

Vücuda oturan üstleri tercih etmeli.

Uzun etekler giymemeli.

Bu mevsimde açık kestane ve kahve tonlarda saçlar kullanmalı.

Teni çok açık olduğu için açık renk saçlar kullanmamalı.

Gözlerinin içine beyaz kalem çekmeli.

Gözünü daha da küçülteceği için koyu renk farlar kullanmamalı.
Yazının Devamını Oku

Değişikliği çok seviyor

21 Ocak 2005
Yeliz Coşkunfırat, değişiklik yapmayı çok sevdiğini belirterek bize başvurdu. Beraber geçirdiğimiz günün sonunda yeni saç şekliyle oldukça modern bir görüntüye kavuştu. Siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın. Tel: (0212) 677 08 87

Yeliz Coşkunfırat, 22 yaşında ve bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapıyor.

Yeliz’in sırları

En çok gözlerini beğeniyor.

Saçlarından hiç memnun değil.


Yeliz’in siyah saten pantalonunu, pembe atletini ve pembe hırkasını Adil Işık’ın Nişantaşı mağazasından seçtik. Giysi seçiminde bize Adil Işık tasarım ekibinden Nurdan Tuygun yardımcı oldu.


Etiler MOS Hillside’tan makyöz Ebru Takım, seçilen giysilere uygun renkte bir makyaj yaptı. Narçiçeği tonlarındaki makyajı parlatıcıyla tamamladı.


Etiler MOS Hillside’tan Mahmut Karataş, Yeliz’in saç rengini bir ton açtı ve aralara doreli balyajlar attı. Doğal katlı kesimle saçı hareketlendirdi.

Neler yapmalı neler yapmamalı
Teni açık olduğu için koyu renkleri tercih etmeli.

Zayıf olduğu için büyük desenler kullanmamalı.

Saçını doğal balyajlarla, dore yansımalarla ve bakır tonlarla renklendirmeli.

Çok açık, çok koyu ve küllü renkler tercih etmemeli.

Makyajda somon ve nar çiçeği renklerini sık sık kullanmalı.

Siyah ve kahve tonlarında makyaj yapmamalı.

Yazının Devamını Oku

Yoğun tempoda bir gün ‘off’

21 Aralık 2004
Bu haftaki konuğumuz Kadriye Toprak, iş temposundan kendine fazla vakit ayıramadığını ve kendinde bir değişiklik yapmak istediğini söyleyerek bize başvurdu. Beraber geçirdiğimiz günün sonunda yeni görüntüsünü aynada uzun uzun beğeniyle inceledi. Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın.

Tel: (0212) 677 08 87

Kadriye Toprak, 31 yaşında ve yönetici asistanı olarak çalışıyor. Evli ve bir oğlu var.

Kadriye’in sırları

En çok gözlerini beğeniyor. Kilolarından hiç memnun değil.

Kadriye Hanım’ın siyah pantalonunu ve siyah simli üstünü Bianca’dan seçtik. Giysi seçiminde bize Hakan Türkömer yardımcı oldu.

Etiler MOS Hillside’tan makyöz Ebru Takım, Kadriye Hanım’ın kaşlarını şekillendirdi. Düşük olan gözleri yukarı çekti, elmacık kemiği oluşturdu ve gıdığı gölgelendirdi.

Etiler MOS Hillside’-tan Murat Kayabaşı, Kadriye Hanım’ın saç rengini koyultup aralara sarı balyajlar attı. Dolgun yanakları kapatacak bir kesim yaptı.

NELER YAPMALI YAPMAMALI

V yaka üstler giymeli. - Straplez üstleri tercih etmemeli.

Önlerde yoğunlaşan kesimler kullanmalı. - Çok kısa saçlar kullanmamalı.

Göz makyajında su yeşili, dore ve toprak tonlarını kullanmalı. - Kaşlarını çok inceltmemeli.
Yazının Devamını Oku

Yoğun tempoda bir gün ‘off’

21 Aralık 2004
Bu haftaki konuğumuz Kadriye Toprak, iş temposundan kendine fazla vakit ayıramadığını ve kendinde bir değişiklik yapmak istediğini söyleyerek bize başvurdu. Beraber geçirdiğimiz günün sonunda yeni görüntüsünü aynada uzun uzun beğeniyle inceledi.Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın.Tel: (0212) 677 08 87Kadriye Toprak, 31 yaşında ve yönetici asistanı olarak çalışıyor. Evli ve bir oğlu var.Kadriye’in sırlarıEn çok gözlerini beğeniyor. Kilolarından hiç memnun değil.Kadriye Hanım’ın siyah pantalonunu ve siyah simli üstünü Bianca’dan seçtik. Giysi seçiminde bize Hakan Türkömer yardımcı oldu.Etiler MOS Hillside’tan makyöz Ebru Takım, Kadriye Hanım’ın kaşlarını şekillendirdi. Düşük olan gözleri yukarı çekti, elmacık kemiği oluşturdu ve gıdığı gölgelendirdi. Etiler MOS Hillside’-tan Murat Kayabaşı, Kadriye Hanım’ın saç rengini koyultup aralara sarı balyajlar attı. Dolgun yanakları kapatacak bir kesim yaptı.NELER YAPMALI YAPMAMALIV yaka üstler giymeli. - Straplez üstleri tercih etmemeli.Önlerde yoğunlaşan kesimler kullanmalı. - Çok kısa saçlar kullanmamalı.Göz makyajında su yeşili, dore ve toprak tonlarını kullanmalı. - Kaşlarını çok inceltmemeli.
Yazının Devamını Oku