Yatırımcıya Kazan çeğrısı

Güncelleme Tarihi:

Yatırımcıya Kazan çeğrısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2015 01:04

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz, dernek üyesi işadamları ile birlikte Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

Haberin Devamı

Semiz, Kazan’da Genç İşadamları Derneği (GİAD) kurmak istediklerini belirterek, “Derneğimiz de ilçeye değer katacaktır” dedi. ANGİAD’ı yakından izlediğini ve çok başarılı bulduğunu belirten Başkan Ertürk ise Kazan’ın giderek büyüyen ve gelişmeye müsait bir ilçe olduğuna dikkat çekti. Ertürk şunları söyledi:

ÜYELERE YATIRIM ÇAĞRISI

“Savunma sanayi için çok büyük bir alan tahsis edildi ve çalışmalar başladı. ANGİAD üyelerinden bu alanda çalışanlara mutlaka başvurmalarını öneriyoruz. Termal yatırımla ilgili çalışmalarımız var. İlçemize termal tesis yapmak isteyen yatırımcılara ulaşmak istiyoruz. Kazan, yakın zamanda Ankara’nın merkez ilçelerinden biri olacak.”

‘ANKARA KAZAN’SIN’

Semiz ziyarette, Kazan turizminin gelişimine yönelik olarak hazırladıkları ve “Ankara Kazan’sın” adını verdikleri projeyi de anlattı. Semiz, “Bu projemiz Kazan’ın bugüne kadar yeteri kadar duyurulmamış tarihi ve coğrafi zenginliğini gündeme taşıma amacıyla ortaya çıkmıştır. Türkiye’nin ekonomik alanda en hızlı büyüyen ilçelerinden biri olan Kazan’ın turizmine katkı sağlamak, marka değerini yükseltmek, projenin özünü oluşturmaktadır.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!