Yargı mensupları Zonguldak'ta eğitim ocağına girdi

Güncelleme Tarihi:

Yargı mensupları Zonguldakta eğitim ocağına girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 19:37

Yargı mensupları Zonguldak'ta eğitim ocağına girdi

Haberin Devamı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, (DHA) - ADALET Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman ve bir grup yargı mensubu, Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Eğitim Ocağı'nı gezdi.
Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman, Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Sadi Demir, Ceza Tevfik Evleri Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Çiftçi, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yakup Moğul, TTK Eğitim Ocağı ve Maden Müzesi’ni gezdi. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Hakan Yağız'ın eşlik ettiği yargı mensupları, madenci kıyafeti ve çizmesi giyip, baret takarak eğitim ocağına girdi. Maden mühendisi Sefa Elibol, taş kömürü ocaklarının jeolojik yapısı ve çalışma koşullarının yanı sıra iş güvenliği ve işçi sağlığı konularında yargı mensuplarına bilgi verdi.
Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman, ilk kez maden ocağına girdiğini söyleyerek, "Gerçekten burasını gezdikten sonra emeğe, tüm çalışanlara saygı duymamak elde değil. Maden ocaklarında bir cana bile bir şey olmaması için ne kadar tedbir alınsa azdır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!