Yara Yönetimi ve Güncel Tedavi Yaklaşımları Sempozyumu

Güncelleme Tarihi:

Yara Yönetimi ve Güncel Tedavi Yaklaşımları Sempozyumu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 11:12

Yara Yönetimi ve Güncel Tedavi Yaklaşımları Sempozyumu

Haberin Devamı

ADANA ,(DHA)- ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı tarafından “Yara Yönetimi ve Güncel Tedavi Yaklaşımları" Sempozyumu düzenlendi.
Hipokrat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Yara Yönetimi ve Güncel Tedavi Yaklaşımları Sempozyumunun başkanlığını, ÇÜ Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Metin Yavuz üstlendi. Bilimsel sekretarya ise aynı bölümde Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Kesiktaş tarafından gerçekleştirildi. Farklı disiplinlerden akademisyenlerin ve ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan'ın da katıldığı sempozyumun açılışı, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Osman Metin Yavuz, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahinin en önemli uğraş alanlarından birinin defektonarımı olduğunu belirtti.
Açılış konuşmalarının ardından birinci panel olan kronik yara oturumuna geçildi. Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Cemil Dalay ve Doç. Dr. Eyüphan Gencel yaparken, konuşmacılar kendi alanlarındaki sunumlarını gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!